Terméklista

Termékeink
Cégtörténet
Kapcsolat
Linkek
 
  • DEXTRÓZ MONOHIDRÁT
    (felhasználási terület: élelmiszer- és édesipar)
  • BÚZAKEMÉNYÍTŐ
    - DUNAMYL NATIV
    Leírás: Púderszerű hófehér finom por, fényes felülettel, idegen illat és íz nélkül.
    Felhasználás: Az élelmiszeripar összes ágazatában (puding és krémporok, cukrászati-, pék- és tartós sütemények gyártásánál. Természetbarát ragasztók és töltelékek készítésére).
  • MÓDOSÍTOTT BÚZAKEMÉNYÍTŐ
    (felh. terület: húsipar, tejipar, édesipar, konzervgyártás)
    - DUNAMYL EP / Búzakeményítő foszfát monoester-E
    Leírás: Fehér, íztelen, szagtalan, hideg vízben duzzadó finom por. A hideg vízben
    való duzzadáskor paszta keletkezik, mely tiszta és enyhén átlátszó. Ez a paszta
    gépi megmunkálásra és hőre ellenálló. Kitűnik a vízlekötési képessége és viszkozitása. pH4 alá csökkentésnél viszkozitása csökken.
    Felhasználás: Élelmiszeriparban (csokoládéhoz, instant termékekhez, a hús fermentálásához, főzött húsokhoz, krémekhez, kelt tésztákhoz, egyszerű tésztakészítményekhez, ketchupokhoz, majonézadalékként, dressingek készítéséhez).
    - DUNAMYL AP/ Fizikai ráhatással módosított búzakeményítő
    Leírás: Száraz, porformájú anyag, mely hidegvízben gyorsan dagad, krémes, pasztás állagúvá. Felmelegítéssel a paszta átváltozik átlálszó keverékké, mely lehűlés után,
    főleg nagyobb töménységben gél szerű anyag lesz.
    Gyártási folyamat: A dagadó búzakeményítő előállítása sima kenyérlisztből történik.
    Ezen alapanyagból víz segítségével horizontális mosórendszerben a keményítő
    kimosódik, keményítő tej formájában. A keményítőtej rafinális, tisztítás és a kellő sűrűség elérése után 110°C - 140°C felületű szárítódobokra kerül, ahol hőkezelésre
    kerül. Az így nyert modifikált keményítő darálásra, majd szitálásra kerül.
    Csomagolás: 25 kg-os papírzsákban, raktározás faraklapon.
  • VITÁLIS BÚZASIKÉR (glutén)
    - GLUTÉN / Élelmiszeripari búzafehérje (vitális)
    Leírás: Búzalisztből nyert, vízben nem oldódó aminosavak keveréke. Por esetleg daraszerű anyag, mely a nedves fehérjéből pneumatikus szárítóban 110°C - 120°C
    között történő szárításával nyerjük. Krémszínű, íze és illata a búzalisztre hasonló.
    Felhasználás: A fehérjetartalom felemelésére alacsony fehérjetartalmú lisztek használatakor. Sütőiparban, cukrásziparban, húsiparban a víz és a zsírok
    megkötésekor.
  • DEVITÁLIS BÚZASIKÉR
    Élelmiszeripari szárított búzafehérje - D protein
    Leírás: Szagtalan, íztelen, világossárgás pelyhekből álló anyag. Szárítása magas hőfokon, hengeres szárítókban történik. Vízben nem oldódik, csak mérsékelten
    duzzad. Tilos vegyileg kezelni, módosítani!
    Felhasználás: Főleg levesporok, szárazsütemények, különböző tápszerek
    készítésénél és ott ahol szükséges az élelmiszerekben a növényi fehérje szintjét
    emelni, csokoládéiparban további hőkezelés után.
  • KUKORICAKEMÉNYÍTŐ / natív
    (felh. terület: azonos a búzakeményítővel, lisztérzékenyek számára készült termékekhez használható)
  • BURGONYAKEMÉNYÍTŐ
    (felh. terület: élelmiszeripar)
    A módosított búzakeményítő felhasználása a kenyériparban
    A módosított búzakeményítő felhasználása a kenyér, a kifli, a zsemle és a szárazsütemények sütésénél a legeredményesebb. A kenyérsütéskor az elkészített kovászba kell adagolni vízben elkeverve (100kg liszthez 1,20 - 1,40kg módosított búzakeményítőt kell felhasználni.
    Az eredmény általában abban mutatkozik meg, hogy nagyban javítja a megsütött
    kenyér minőségét, nem morzsolódik, nem repedezik, mivel a módosított
    keményítő a vizet leköti és hosszú ideig tárolja a kenyérben, ami ezáltal hosszabb
    ideig tartósítható, valamint a meghatározott lisztmennyiségből a kenyér súlyára is pozitív hatással van.
  • teljes kiőrlésű zabpehely
    (kicsi, nagy szemű) 30-50kg kiszerelés
  • teljes kiőrlésű búzapehely
    30-50kg kiszerelés
  • teljes kiőrlésű rozspehely
    30-50kg kiszerelés
  • teljes kiőrlésű árpapehely
    30-50kg kiszerelés
  • búzakorpa
    30-50kg kiszerelés
  • búzacsíra
    30-50kg kiszerelés
  • hajdina liszt
    30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • hajdina
    (gőzölt) 30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • hajdina
    (szárazon hántolt) 30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • hajdina pehely
    30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • zabtöret
    30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • zab liszt
    30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • hántolt köles
    30-50kg és 400-1000g kiszerelés
  • hántolt zab
    30-50kg és 400-1000g kiszerelés


© 2005 Trans-Container Bt. | Design by InternetStar Design